Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A lakkcipő nonstop a divat porondján táncol

A helyzet az, hogy egykor nem véletlenül ihlette meg a lakkcipő a művészeket, énekeseket. Ez a lábbeli maga a stílus, az elegancia és a dizájn fogyhatatlan forrása. Kevés olyan modell fedezhető fel a cipőtörténelemben, ami ilyen kitartóan megőrizte volna népszerűségét, keresettségét. Márpedig épp ez a típus a legjobb példa arra, hogy igenis van, ami nem változik.

A lakkcipő a mindennapokban labdába sem rúghat?

Még jó, hogy nem! Nem tenne neki jót, az biztos. De félretéve a viccet, kétségtelenül nem hétköznapi viselet, ami a monoton mókuskerékhajtáshoz optimális. Ellenben a közbenjárásával az exkluzív, nem mindennapi alkalmak fénye tovább fokozható. Színház, mozi, vacsora vagy éppen bál? Bármelyik is legyen, ez a modell garantáltan nem vall szégyent.

Sokan, akik még nem próbálták, csak gyönyörködnek benne, attól tartanak, hogy hosszútávon kényelmetlen hordani. Szerencsére ettől tényleg kizárólag azok tartanak, akik még nem tapasztalták meg a saját bőrükön, illetve talpukon és lábujjaikon az igazságot. A megfelelő méretű és fazonú lakkcipő egy cseppet sem nélkülözi a komfortot. Ráadásul megfelelő tisztítás és ápolás mellett, akár évekig jó szolgálatot tehet. Szóval a legjobb félretenni az aggodalmakat és hallgatni a gyakorlat hívó szavára.

A lakkcipő több színben is elérhető?

Természetesen! Még jó, hogy nemcsak a konzervatívnak mondható fekete az, ami arat. Bár hozzá kell tenni, hogy a kedveltsége napjainkban is töretlen. Mindenesetre a sokszínűség jegyében könnyedén rátalálhatsz arra a modellre, ami minden ízében és színében azt a stílust képviseli, amire vágytál.

Tartalomhoz tartozó címkék: #alkalmi cipő #lakkcipő