Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A platform cipő viselésére minden alkalom tökéletes

A platform cipő divatja mondhatni múlhatatlan. Évekkel ezelőtt még csak múló ábrándnak tűnt. Ehhez képest esztendők óta letörölhetetlen a trend porondjáról. Ez többek között a platform cipő speciális kialakításának köszönhető. A palettában számtalan színvilágú variáció fedezhető fel.

A 2022-es év amúgy is a sokszínűség jegyében zajlik, és ez alól az őszi/téli periódus és a platform cipő választék sem képez kivételt. Úgyhogy ennek fényében nem meglepő, hogy túl a hagyományosnak mondható árnyalatokon (fekete, barna), az igazán exkluzív színek is teret kérnek és kapnak maguknak. Az elegancia és a sportosság stílusjegyei nem zárják ki egymást. Sőt, akár egyetlen modellben is testet ölthet mindkét divatirányzat. A magas talpkivitel annak ellenére, hogy cseppet sem mindennapi, mégsem akadályozza meg a kényelmes, gyors haladást.

A különböző motívumok, minták varázsolják egyedivé a kollekciók tagjait. Az, hogy kinek, melyik a befutó, abszolút egyéni ízlés kérdése. Viszont a méret kiválasztására célszerű ugyanannyi figyelmet szentelni, mint az egyéb, egyedileg lényeges kritériumokra. Az őszi, később pedig a tél eleji időszakban jó ötlet sötétebb árnyalatokban gondolkodni, mert így a saras, tócsás napokat sokkalta könnyebb átvészelni anélkül, hogy a lábbelik szépsége egyetlen pillanatig is csorbát szenvedne.

A platform cipő színt vihet a szürke hétköznapokba, míg az alkalmi stílusjegyekkel megáldott variáció fénylően ragyoghat a reflektorok fényében. A választék tagjai kimagaslóan kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek. Tehát még akár két párral is megéri beszerezni belőle, dupla előnyt bezsebelve.

Tartalomhoz tartozó címkék: #platform cipő