Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BOKACSIZMÁK

Bokacsizmák leginkább a magasabb embereknek állnak jól, bár itt is fazonja válogatja. Vannak lapos talpúak, magas sarkúak, elegánsak és hótaposók is. Talán az egyik legsokoldalúbb kategória a bokacsizmák. Kényelmesek, nem kell egész lábszárunkat elfedni, azonban a másik oldalon az is ott van, hogy így nem melegít. Manapság azonban egyre népszerűbb. Nézd meg kínálatunkat, válaszd ki kedvenc bokacsizmádat!

TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ

A női bokacsizma az enyhe telek sztár lábbelije

A női bokacsizma az egyik legkedveltebb cipőtípus, ami az enyhébb telek beköszöntével még inkább a figyelem célkeresztjébe került. Sokan azért nélkülözték évekig ezt a fajtát, mert nem védte kellő hosszúságban a lábszárukat a zord fagyoktól. Ám manapság, télvíz idején sem kell rettegni a mínuszoktól, azaz teret és helyet kaphatnak a bokáig érő modellek.

A hótaposótól az elegáns magas sarkú modellekig vezet az út

A kategóriában számtalan kialakítású kollekció közül válogathatsz. Ha sportosan éled a mindennapjaidat, és szereted a lábaidat kényeztető kényelmet, akkor a hótaposó pazar döntés. Azon túl, hogy csúszásmentes felületével biztonságos viseletet biztosít, a komfortos belső kivitele minden lépésedet könnyűvé varázsolhatja. Ha, azonban az elegancia hírnöke vagy, és ebből az elhatározásodból télen sem engedsz egy tapodtat sem, akkor jöhetnek a magas sarkú alternatívák. Ezek a verziók akár kosztümökkel is kiválóan harmonizálnak, ha mindenképpen a kiöltözésre voksolsz. Természetesen a két csoport tagjait széles választék köti össze. Például a telitalpas variánsok és a kis sarokkal rendelkező verziók keletje óriási. Az egyéni ízlésvilágod az, ami mérvadó a vásárlás folyamatában.

Mit diktál a női bokacsizma trend?

Azt, hogy hallgass a szívedre! Mindegy, hogy aktuálisan divatjukat élik a meghökkentő színek. Ha Te nem vagy oda a bordóért vagy más, élénkebb árnyalatért, akkor bátran szavazhatsz a hagyományosabb alternatívákra. Viszont, ha szívesen veted bele magadat a palettába, akkor könnyedén találhatsz extrém variációkat. A lényeg, hogy mindig az alapján hozd meg a döntésedet, amit Te magad, jónak és kívánatosnak látsz. Így nem érhetnek csalódások!

A kényelem vagy a szépség a fontosabb?

Örök dilemma és nemcsak a női bokacsizma választás során, hogy mi a hangsúlyosabb: az esztétikum vagy a praktikum? A válasz valahol félúton található. Egyik sem szenvedhet hiányt akkor, ha maximális elégedettségre vágysz. Mit sem ér a szemeket gyönyörködtető látvány lábgyilkos kialakítás mellett. Míg önmagában a komfort sem juthat érvényre, ha lehangoló kisugárzással társul. A női bokacsizma azonban gond nélkül ötvözi ezt a két elvárást, úgyhogy a beszerzésben semmi sem akadályozhat meg.

 

A fekete bokacsizma trendi és időtálló választás

A fekete bokacsizma a téli lábbeli típusok közül talán az egyik legkedveltebb. Maga a kialakítás, a bokáig érő szár nagyon népszerű, különösen az enyhébb időszakokban. A fekete szín pedig, az elegancia és kellem örökös megtestesítője, éppen ezért rengetegen választják.

A fekete bokacsizma divatja már ősszel elkezdődik és egészen tavaszig kitart

Ha enyhe a tél, akkor ez az a lábbeli, ami gyakorlatilag három évszakon keresztül használatban lehet. A nyálkás, csúszós, nedves és hűvös őszi hónapokban, a téli zimankóban, és a még fogvacogtató tavaszkezdeten. Az tehát nem vitás, hogyha erre a modellre szavazol, akkor maximálisan kiaknázhatod a benne rejtőző pozitívumokat. Amikor támadnak a mínuszok és téltábornok megmutatja zord arcát, akkor evidens, hogy előkerülnek a hosszú szárú variációk. Ám amíg enyhék a napok, addig a bokáig érő típusok is tökéletesek.

A fekete szín mindenhez passzol

A legsötétebb árnyalat minden színhez illeszkedik, nincs olyan kombináció, amiben ne mutatna jól. Önmagában eleganciát testesít meg, de a csizma maga akár sportosabb öltözékkel is harmonizálhat. A tél színe, legalábbis cipőkben mindenképpen, a fekete. Óriási előnye, hogy a sózás nyomain kívül nem látszik meg rajta a sár, kosz. Mindennek tetejében pillanatok alatt csillogóan tisztává varázsolható.

A bokacsizmához azért vastag harisnya is dukál

A fekete bokacsizma kiválóan passzol nadrághoz és szoknyához egyaránt. Utóbbi esetben, azonban érdemes vastagabb harisnyát is felhúznod, hogy a hideg levegővel szemben fel tudd venni a kesztyűt. Egyébként pedig, gyakorlatilag bármilyen árnyalatú ruhát választhatsz - a lábbelid garantáltan nem fog csalódást okozni, az összhang szempontjából.