Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MAGASSZÁRÚ CSIZMÁK

Magasszárú csizma mindig is szexi volt, és a leginkább kiemeli a lábát egy nőnek. Sajnos itt nagyon meg kell válogatnunk a fazont, a színt, hogy minden passzoljon, mert sok tényezőtől függ az összhatás. Itt is vannak elegánsabbak, melyeket a magassarkú darabok tetőznek be, és az egészen sportos darabok is. Furcsa azonban, hogy a magasszárú csizmáknál nem annyira elterjedt a sportos megjelenés. Ez az igazi női darab. Görgess lejjebb, ha látni szeretnéd kínálatunkat!

TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ

A hosszú szárú csizma elegáns és lábakat melegítő választás

A hosszú szárú csizma elegáns viselet. A vonzó kialakítása egy az egyben kihangsúlyozza a lábszárak formáját, a vádlik alakját. Mint ilyen, térdig érő alternatíva, jól véd a zord mínuszok ellen is, és nem utolsó sorban, teljes hosszban kényezteti a lábakat, melegen tartva a didergő ujjakat, lábfejeket és lábszárakat.

Bárki viselheti a hosszú szárú fazont?

Alapvetően igen. De az tény, hogy nem mindenkinek áll jól. Igazság szerint, akiknek túlságosan vékonyak a lábaik, azt tapasztalhatják, hogy a csizma szára nagyon eláll a lábszáraiktól. Ez ténylegesen nem kifejezetten szívderítő látvány. Ráadásul érzetre is kifejezetten kényelmetlen. Ennek az ellenkezője is okozhat fennakadásokat. Azoknak ugyanis, akiknek vastagabb, izmosabb lábakat kell öltöztetni, bizony nehézséget jelenthet a feszülő, nehezen passzoló csizmaszár. Ezektől az általános helyzetektől függetlenül, azonban érdemes próbálkozni, mert mindig akadnak kivételek. Különösen azért, mert a modellek kialakításukban nagymértékben eltérhetnek egymástól.

A hosszú szárú csizma a téli séták koronázatlan királya

A hosszú szár egyik legnagyobb pozitívuma, hogy teljes védelmet biztosít. Sem a hó, sem a fagy nem kúszhat be a szárak alá. Így aztán, ha esetleg térdig érő hóban szeretnél gázolni, akkor ezt is megteheted: szétfagyás és vacogás nélkül. Azonban tény, hogy az elmúlt esztendőkben tél tábornok nem erőlteti meg magát. Vagyis az erős fagyok és a nagy havazások elmaradnak. Ám, ha Te ragaszkodsz a hosszú szárú megoldáshoz, akkor nem kell engedned az elképzelésedből. Miért ne hordhatnád a lábaidhoz passzoló választásodat?!

Magas vagy alacsony sarkú hosszú szárú csizma a divatosabb?

A trend Nálad kezdődik. Szóval azt a típust válaszd, ami Neked szimpatikusabb! Ha a magas sarok ad biztonságot és jó járási alapot, akkor nem érdemes más után kutatnod. Viszont, ha nem vagy oda a magaslati levegőért, akkor az alacsonyabb sarokkialakítás a Neked való választás. A hosszú szárú csizma és a belőle sugárzó elegancia megunhatatlan. Ha beköszönt a tél, és a hűvös levegő pirosra csípi az arcodat, akkor már húzhatod is fel a kedvenc lábbelidet, hogy térdig gázolhass a fogakat vacogtató, de lábakat nem fagyasztó élményben.

 

A női hosszúszárú csizma nem engedi közel kúszni a mínuszokat

A női hosszúszárú csizma a téli lábbelik egyik legszexibb képviselője. Hiszen ennek a kialakításnak a legnagyobb előnye, hogy a szár ráfeszül a lábszárakra, ezzel védve őket, ugyanakkor felfedve a formájukat. Utóbbi látvány kétségtelenül vonzza a tekinteteket.

A női hosszúszárú csizma nem engedi közel a zimankót

Túl a vádlik formásságán nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire lényeges a lábak optimális védelme a zord mínuszok ellen. Amikor a tél nem kímél, és valóban megmutatja marcona arcát, akkor a lábszárak is óvásra szorulnak. A dermesztő hideg pillanatok alatt átfújhatja a lábakat, és a felfázás nagyjából garantálható. Így a hosszúszárú kivitel több szempontból is praktikus választás.

Van, akinek ez a típus nem ajánlható?

Igen. Bár nehéz általános érvényű kijelentéseket tenni, de mégis. Két esetben bizonyosan nem ideális elhatározás a hosszú szárhoz való ragaszkodás. Az egyik szituációban a lábszárak túl vékonyak, és a csizma szárai jól láthatóan elállnak. Ez esztétikailag roppant problémás helyzet, de ez a legkevesebb. A legfőbb probléma, hogy ilyen módon a hideg pillanatok alatt bemászik az ujjnyi réseken, és a csapadéknak sem vethet gátat semmi. Magyarul a csizma teljes egészében elveszítheti a funkcionalitását. A másik véglet sem jó, amikor a túlzottan vaskos lábszárakon képtelenség felhúzni a cipzárt. De a paletta sokszínűségének köszönhetően, a szélsőséges példáktól eltekintve, jóformán bárki találhat a lábára szabott megoldást.

A női hosszúszárú csizma kedveli a rövid szoknyákat

Bár nadrággal is abszolút jó párosítás, a hosszúszárú kialakítás nagyszerűen harmonizál a rövid szoknya sok mindent láttató, mégis a lényeget takaró jelenlétével.