Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ALKALMI CIPŐK

A férfi alkalmi cipők leginkább egy sémára épülnek fel, alakjuk és kialakításuk majdnem egyforma. Azonban mégis más és más jellegűek, mi is próbálunk nektek minél több alkalmi cipőt elhozni. Leginkább akkor az igazi, amikor bőrből készül, de már műbőr társaik is megütik a kényelmi és minőségi mércét. Nézz szét férfi alkalmi cipőink között, hogy megtaláld a magadnak valót.

Termék szűrés

Anyag
Ár
-
Cipőorr
Méret
Szín
Rendezés:

TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ

A férfi alkalmi cipő eleganciája megkérdőjelezhetetlen!

A férfi alkalmi cipő elegáns sármot biztosít a viselőjének. Ha végig nézed a kínálatunk tagjait, akkor láthatod, hogy alapvetően egy séma érvényesül a modellekben, ám apró eltéréseket is felfedezhetsz, amik garantálják az egyediséget. A bőr, mint alapanyag elvárás ugyan, de ma már a műbőr verziók is komoly minőségi szintet érnek el, tehát nem foghatsz mellé akkor, ha inkább ezt a kategóriát preferálod. A megbízhatóság nálunk alapvető kritérium, tehát függetlenül attól, hogy milyen típusú modellre szavazol biztos lehetsz a hosszú élettartamban és a maradéktalan helytállásban. Igaz az alkalmakra szánt lábbeli többnyire ritkán szolgál, pontosabban ritkábban, mint egy mindennapos típus, ettől eltekintve azonban a minőség mégsem szenvedhet csorbát. Ráadásul egyes esetekben ez a feltételezés nem stimmel, mert mindennaposak az üzleti vacsorák, exkluzív rendezvények. Mindegy, hogy a te életedben melyik forgatókönyv érvényesül, az biztos, hogy egy hozzád illő választással jócskán felhívhatod magadra a figyelmet.

Egy eleganciát, férfiasságot, karakterességet sugárzó lábbeli rád irányíthatja az érdeklődő, elismerő, kíváncsi tekinteteket. Az öltönyöd színvilága fontos tényező akkor, amikor cipőt keresel, hiszen abban az esetben jelenhet meg az összhang az öltözködésedben, megjelenésedben, ha a ruhaneműid harmonizálnak a lábbeliddel. Az árnyalatok pontos megválasztása prioritást élvez. Ha több szmokingot is használsz, akkor a legjobb, ha olyan színű lábbelire szavazol, mely mindegyik összeállításhoz passzol. A fekete általában jó döntés, mert szinte kivétel nélkül mindenhez idomul, de természetesen más árnyalatban is gondolkozhatsz, ha ízlésed úgy kívánja.

A férfi alkalmi cipő alkalmat ad a hódításra!

Kár lenne tagadni a tényt, hogy egy markáns, stílusos cipő nem keveset nyom a latba akkor, amikor a megjelenés egészének megítélése kerül a célkeresztbe. A személyiségedhez illő, öltözetedhez passzoló lábbeli tökéletes harmóniát teremthet, ami szemmel látható, és jól érzékelhető. Azért az esztétikusságon túl érdemes a vásárlásnál a kényelemre is odafigyelned, hiszen csak akkor érezheted jól magadat a bőrödben, ha hivatalos szereplés ide, exkluzív rendezvény oda a cipőd komfortos közeget biztosít a lábaidnak.