Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lenge ruhákhoz a nyári cipők jól mutatnak

A nyári cipők remek szolgálatot tesznek a júniustól augusztusig tartó időszakban, amikor csak a lenge holmikat tudjuk elviselni magunkon. Mivel az időjárás egyre szeszélyesebb és gyakran még az őszi hónapokban is nyárias időre számíthatunk, így még szeptemberben is bátran hordhatjuk.

Ugyanúgy, ahogy más típusú lábbelik esetében, a nyári cipőknek is több alkategóriája létezik. Hogy csak néhányat említsünk a sok közül, a telitalpú, a lapos talpú és a magassarkú szandálok is ebbe a csoportba sorolhatóak. Sok esetben ízlés dolga, hogy ki melyiket választja, de természetesen azért érdemes más szempontot is figyelembe venni a megfelelő nyári cipők kiválasztásakor.

Mikor melyiket viseljük? A nyári cipők igazi közönségkedvencek. Könnyűek, kényelmesek és számos különböző formában, kialakításban, színben kaphatóak. A hölgyeknek már az is nagy öröm, hogy belemerülhetnek a sok szép szandál nézegetésébe, azon filozofálva, hogy vajon melyik menne a legjobban az új ruhájukhoz? Ez a kérdés azonban hamar átcsaphat egy véget nem érő dilemmába, ami már több stresszt okoz, mint kellemes érzést.

Van, amikor tényleg csak a megérzésünkre kell hallgatnunk, hogy megsúgja, melyikben leszünk a legmagabiztosabbak, legvonzóbbak. Máskor viszont érdemes elgondolkodni azon is, hogy például szeretnénk-e magasabbnak tűnni? Esetleg éppen ellenkezőleg, elégedettek vagyunk a testmagasságunkkal és inkább a kényelmes nyári cipők közül válasszunk? Valamilyen egyszerűbb darabot keresünk vagy olyat, ami extra elegánssá teszi a megjelenésünket?

Tartalomhoz tartozó címkék: #kényelmes nyári cipők #nyári cipők