Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magassarkú szandál: ha elsődleges a kényelem

Magassarkú szandál és kényelem? Hogyan passzol össze ez a kettő? Sokaknak nehezen elképzelhető, hogy egy tűsarkú kényelmes lehet, pláne a nyári forróság idején. Ma azonban már nem kőbe vésett szabály, hogy csak akkor lehetsz nőies, ha tűsarkúban egyensúlyozol, majd derék- és lábfájással küzdesz utána napokig. A gyártók igyekeznek olyan magassarkú szandál kínálattal megjelenni a piacon, amiben azok is megtalálhatják a számításukat, akik a kényelmet és a nőies megjelenést egyaránt fontosnak tartják.

Magassarkú szandál: nőies megjelenés kényelmesen

A telitalpú szandálok kezdenek visszajönni a divatba, de a háncstalpú megoldásokban is sok fantázia rejlik. A magas sarok sem kell feltétlenül egyet jelentsen a kényelmetlen viselettel. A kockasarkú megoldásoknak köszönhetően elérheted a vágyott csinos vádlikat és tökéletesen mutathatsz a nyáresti koktélruhádban. Vannak olyan alkalmak, amikor a tornacipő vagy a papucs nem állja meg a helyét. Ugyan az öltözködési szabályok egyre inkább fellazulnak, de még mindig tartja magát az a mondás, miszerint az alkalomnak megfelelően megválasztott ruhadarab valóban hozzájárul a magabiztos fellépéshez. Egy esti program vagy a hétköznapi, nőiességet megkövetelő megjelenés kapcsán kényelmes magassarkú szandál mellett is dönthetsz, így nem kell kompromisszumot kötnöd.

Szandál trendek 2021

Az aktuális trendek között természetesen fellelhetőek a fekete, az aranyszínű, a fehér színek. A magassarkú szandál esetében nyugodtan szabadon engedheted a fantáziádat, hiszen a nyár egyébként is arról szól, hogy némileg felszabadultabban állunk az öltözködéshez is. A piros, bézs, vagy éppen a rózsaszín platform szandál egyaránt befutó lehet a megfelelő alkalomra és ruházathoz. Fontos tudnod, hogy a lábbeli viselésén a kényelem és közérzeted egyaránt múlhatnak.

Nem véletlen, hogy amikor a magassarkú szandál beszerzése a cél, akkor érdemes átgondolnod a fejedben élő képet. Válassz a magassarkú női lábbelik kínálatából úgy, hogy a kényelemre fókuszálsz, közben az ízléses megjelenést sem engeded el!

Tartalomhoz tartozó címkék: #magassarkú szandál