Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

PAPUCSOK

Talán az egyik legrégebbi és legegyszerűbb lábbeli a papucs. Papucsot hordtunk otthon, az óvodában. Mára azonban kialakult a papucsdivat. Egyre több és több fazon jelenik meg, egyre szélesebb divatirányzatokat követve. 

Már nem ciki papucsban utcára menni, sőt! Főleg a nők körében, mert mi aztán tudunk variálni!

Nézz körül női papucsaink széles választékában!

Viselj gyógypapucsot munkához és otthonra is


A gyógypapucsok nem ormótlan külsejűek és nem beteg emberek viselik őket. Ezek tulajdonképpen kényelmi papucsok, melyek rendkívüli módon megkímélik a lábakat a hosszú álldogálásból fakadó mellékhatásoktól. Roppant kényelmes kialakításúak, ami általában rugalmas talpat és puha, párnázott belsőt jelent. Típustól függően állítani lehet a felső részen elhelyezkedő pántokon és különböző mértékben alakították ki a talpbelsőt a láb anatómiai viszonyainak megfelelően. Egy jó gyógypapucs az egész napos állómunkát végzőknek nagy megkönnyebbülést jelent, mely kiváló mechanikai és higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik valamint a talp csúszásgátló anyagának köszönhetően munkapapucsnak tökéletesek. Akinek a munkája azt követeli meg, hogy egész nap talpon legyen, mint például az egészségügyben dolgozók vagy az óvónők, patikusok és még számtalan más szakma képviselője, annak mindenképpen érdemes beruháznia egy tartós és kiváló minőségű gyógypapucsra. A biopapucsokat azért nevezik így, mert természetes anyagokból készülnek, mint például a parafa talp, bőr, velúr és textil felső és belső részek.

A legkiválóbb gyógypapucsok biopapucsok is egyben, a legmegfelelőbb anatómiai kiképzéssel a lábunknak. Már a kényelmi papucsokban is megjelenik a formázott talpágy, a puha belső és a rugalmas talp, így otthonra is érdemes ilyet viselni. Az anatómiai papucsok pedig el vannak látva harántemelővel, boltozati alátámasztással. Akinek boka- vagy harántsüllyedése van, esetleg bütyökkel is „büszkélkedhet”, nem is ajánlott mást viselnie, mint egy kiváló kialakítású biokomfort papucsot. Ha pedig szeretnéd megelőzni mindezen láb problémák kialakulását és támogatni a gerincedet is, akkor is ajánljuk a különböző gyógypapucsainkat. Válogass kedvedre a divatos formák, minták és színek között, mert ez a kategória sem nélkülözheti nálunk a trendeket. A klasszikus, visszafogott vagy praktikus darabok mellett, találhatsz, vidám, nőies, virágmintás és lakkozott, csillogó színű papucsokat is nálunk.