Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BIO PAPUCSOK

A bio papucsok természetes anyagból készülnek, lábunkat megfelelően tartják és kímélik. Legtöbbjük talpa parafából van, ez az anyag, ami rugalmas, mégis kemény és fixen tartja. Bio papucs pántja általában bőrből, vagy műbőrből készül. Ha bőrből, akkor beszélhetünk 100% bio papucsról, mert sajnos itt is megjelentek a műbőr változatok, amikor már csak 30-40-50%os természetességről beszélhetünk.

Termék szűrés

Anyag
Ár
-
Cipőorr
Méret
Sarok Típus
Sarokmagasság
Szín
Rendezés:

TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ

A gyógypapucs viselése gyógyír az elfáradt tagjaidnak

A gyógypapucs folyamatos hordása révén úgy érezheted, mintha a föld felett járnál néhány méterrel. Ez, elnézve a kategóriába tartozó lábbelik milyenségét, egy pillanatig sem meglepő. A bio, mint jelző kizárólag azoknak a papucsoknak jár ki, amelyek megfelelnek a természetességet és egyben minőséget előíró feltételeknek.

A lábak kímélése, illetve azok ideális tartása elengedhetetlen ahhoz, hogy 10, 20 vagy 30 év trappolás se jelentsen kihívást. Aki mozgalmas életet él, a munkahelyén ide-oda korzózik az egyes helyiségek között, és/vagy álló munkát végez, az pontosan tudja, hogy a nap végén milyen fáradtságérzet vehet erőt a megviselt lábszárakon, lábfejeken. Ha ezt tetézi a nem ideális papucs viselése, akkor nagyon hamar komoly problémákhoz vezethetnek az egészségtelen körülmények. A lábak épségének biztosítása az egyik legfontosabb cél, kortól és nemtől függetlenül, hiszen az életminőséget egy az egyben meghatározza aktivitásunk mértéke.

Sokaknak, bármennyire is furcsa a megfogalmazás, a lábak munkaeszközök. Ha azok valamiért akadályokba ütköznek a gördülékeny mozgás tekintetében, akkor az a megélhetésüket is kockáztatja. Ám nem kell ahhoz feltétlenül egész nap talpalni, hogy valódi prioritássá avanzsáljon a mindennapokban a lábak ápolása. Márpedig hiába minden krém, bőrradír vagy pedikűrös trükk, ha a papucs minősége nem megfelelő, akkor hamar kicsúszhat a talpak alól a talaj. A gyógypapucs tart, kímél és kényeztet. A 100 százalékban természetes anyagokat egyesítő lábbeli joggal illethető bio jelzővel. Ekkor a pánt bőrből, a talp (nagyrészt) parafából készül. Utóbbi rugalmasságot, mégis szilárdságot biztosít minden egyes lépésnél. Az ideális méret kiválasztása roppantul fontos, mert sem a túl nagy, sem a túlzottan kicsi variáció nem tekinthető lábbarát elhatározásnak.

A kínálatunkban prémium minőségű gyógypapucsok várják a megfáradt lábaidat. Tehát a beruházásod nyomán nemcsak egy egészségtudatos döntéssel avanzsálhatsz többé, hanem olyan befektetéssel gazdagíthatod az életedet és minden lépésedet, amely az elégedettségre és a könnyed léptekre okot adó használat fényében sokszorosan megtérülhet.

 

A bio papucs otthonra és a munkahelyre egyaránt ideális

A bio papucs elsősorban a természetességéről és a lábaknak nyújtott kényelméről híres. Egyaránt alkalmas otthoni viselésre, de bizonyos munkakörökben szintén ideálisnak bizonyul. A parafa talp megfelelő keménységet és alátámasztást biztosít, a pánt pedig készülhet bőrből, műbőrből. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az egészségügyben és a szépségiparban különösen fontos, hogy az egész napos álldogálás, rohanás alkalmával a lábak maximális kényelemben legyenek. Ezt biztosítja a speciálisan hosszú távú viselésre alkalmas bio papucs.

Nem mindegy, miként gondoskodsz lábaidról!

A lábfej egészsége kiemelt figyelmet érdemel. Ha csak annyi a baj, hogy kiszáradnak a sarkak és repedések jelennek meg rajtuk, már az is igen fájdalmas lehet. A nem megfelelő lábbeli viselése a tartásra, a boka és a talp állapotára hatással lehet, sőt, derékfájás is kialakulhat. A lábaidról való gondoskodás fontos eleme az elhalt hámsejtek eltávolítása, a hidratálás és a megfelelő cipő kiválasztása. Igaz ez a papucsokra is, amelyek otthon vagy a munkahelyen egész napos használatban lehetnek. A bio papucs ideális támasztékot biztosít, a pánt pedig biztosan fogja a lábfejet. 

A bio papucs használatával abban is biztos lehetsz, hogy nem fog izzadni a lábad, így a gombás megbetegedés kockázata is kiküszöbölhető. Érdemes kicsit többet szánni a papucsvásárlása, mint általában szoktunk és olyan megoldást előnyben részesíteni, ami hosszú időn keresztül, kifogástalan állapotban szolgálja a lábfej egészségének megőrzését.