Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TELITALPÚ SZANDÁLOK

Termék szűrés

Anyag
Ár
-
Cipőorr
Méret
Sarok Típus
Sarokmagasság
Szín
Rendezés:

TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ

A telitalpú szandál egy igazi gyöngyszem

Az elmúlt években a platform cipők nagy népszerűségre tettek szert. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen sokkal kényelmesebbek, mint a magassarkú lábbelik, ugyanakkor legalább annyira elegáns megjelenést tudnak kölcsönözni a viselőjüknek. Legalábbis, ha az alkalomnak megfelelő modellt választjuk. A repertoárban igazi gyöngyszem a telitalpú szandál, ami már évek óta a nyár slágere.

A hagyományos szandáloktól csak annyiban különböznek, hogy nemcsak a sarok részen, hanem elöl is magasítottak. Ennek két előnye van. Az egyik, hogy ennek az apró különbségnek köszönhetően sokkal kényelmesebb viseletnek érezzük. A másik pedig, hogy magasabbnak tűnünk bennük. Ez főleg az alacsony hölgyeknek jó hír, akik nincsenek kibékülve a testmagasságukkal. Sok nő egyszerűen imádja a telitalpú szandálokat, hiszen egész nap benne tudnak lenni anélkül, hogy elfáradna a lábuk. Városi környezetben, a macskaköves utcákon lépkedve sokan igazi ajándéknak érzik. Ma már számos különböző színben, anyagban és kialakításban kapható, ami azt jelenti, hogy könnyen megtalálhatjuk az ízlésünknek megfelelő darabokat.

A háncstalpú változatok az elmúlt években indultak hódító útjukra és a mai napig kedvelt színfoltjai a telitalpú szandál kínálatnak. Nyáron bármelyik típus vagy fazon mellett is tesszük le a voksunkat, garantáltan nem fogunk csalódni. Ezekben a lábbelikben ugyanis megtalálhatjuk azt, amit keresünk. Olyan szandálokat, amelyekben kényelmesen, magabiztosan tudunk menni, ugyanakkor a stílusos megjelenésről sem kell lemondanunk.