Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAMARIS, Európa egyik legismertebb cipőmárkája

 KÉNYELEM MESTERFOKON!

Több, mint fél évszázadon átívelő szenvedéllyel, letisztult dizájnnal és következetes vizuális koncepciót képviselve készülnek a Tamaris cipői, melyek mindenki számára tökéletes pillanatokat varázsolnak.

A márka hisz abban, hogy minden nő egyedi és különleges a maga módján, a korától, bőrszínétől és tapasztalataitól függetlenül. A brand fő mozgatórugója elsősorban a sokszínűség és hitelesség, a cipők pedig mindenki egyéniségét kihangsúlyozzák; elvégre nincs két egyforma személyiség, minden történet, minden nő és minden cipő különböző és egyedi.

A mai modern és öntudatos nők minden kollekcióban páratlan modellekkel és különleges részletekkel találkozhatnak. A Tamaris vásárlócentrikus: az ügyfelek igényeinek követése és annak maximális kivitelezése kulcsfontosságú mind az optimalizációs, mind pedig az innovációs folyamatok terén; így a maximális kényelem, a kiváló illeszkedés és megbízható minőség a prioritás a márka számára.

A Tamaris minden nőnek biztosítja azt, hogy megtalálja a számára és életritmusához legmegfelelőbben passzoló darabot; legyen az akár fenntartható,  minőségorientált, sportos, divatos, vagy kényelemorientált.

ANTISslide - csúszásgátló talppal a stabil, biztonságos járásért

A cipők kialakítása során rendkívül nagy hangsúlyt kapott a kényelmes, valamint stabil viselet biztosítása, így a cipőtalpak csúszásgátló ANTISlide technológiával kerültek kialakításra, melynek köszönhetően bármely padlótípuson megfelelő viseletet nyújtanak.

Nincs rosszabb mint amikor megcsúszunk, mert a magassarkú kemény műanyag talpa siklik a csúszós régi járólapon. A Tamaris cipőire bátran támaszkodhatunk, mivel a cipőt egyedi csúszásgátló technológiájának köszönhetően szuper tapadást biztosít, így gondoskodva arról, hogy a cipők ne csak szépek legyenek, de hordásuk biztonságos is legyen.

ANTIshokk - a kevesebb hát- és lábfájásért

Ezen kívül a speciális, egyedi Antishokk technológia nem csak a láb egészségét óvja, de majdnem felére csökkenti a gerincet és ízületeket érő terhelést, hiszen ennek köszönhetően képes tompítani a sarok részt érintő erőket. Minden egyes lépéssel megterheljük gerincünket és ízületeinket. A Tamaris cipősarkaiban erőhatást elvezető technológiát építettek be, így a cipő talpa elnyeli azoknak az erőhatásoknak az 50%-át, melyek hosszú távon negatív hatással vannak a testünkre és a hát-, láb-, csipő- és térdfájdalmak jelentős részéért felelősek. A Tamaris magassarkú cipők nemcsak kényelmesek, hanem az ANTIshokk technológiának köszönhetően egész napos, vagy megterhelő (pl. hosszú idejű állás, tánc) hordás esetén is kényelmesek!

TOUCHit - a lehető legké nyelmesebb illeszkedésért

A lábbelik belsejében elhelyezett puha, rugalmas memóriahabos talpbetétnek köszönhetően pedig minden darab könnyen illeszkedik viselőjének lábához, kényelmes viseletet biztosítva. A Tamarisnál ezt nevezzük TOUCHIT technológiának. A memóriahabos talpbetét rásimul viselőjének a lábára, így csökkentve a talpat érő kényelmetlen érzést, mint amikor a cipő talpa túl kemény, vagy egyszerűen csak nem öleli megfelelően körbe a lábunkat.

 

A kényelem megér ennyit - Próbáld ki!

14 napos elállási jogod van bármely webshopos rendelésre (amennyiben NEM használtad a terméket), ráadásul a Tamaris cipők ára meghaladja az ingyenes szállítási értékhatárt, így ingyen ki is visszük neked a "próbacipőt". Ha úgy döntesz, hogy nem tartod meg a rendelésed, akkor küld nekünk vissza (bővebben ITT) és visszakapod a rendelésed árát.