Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom

Szilikonos cipővédő (Esővédő cipőzokni)

Ár:
2.490 Ft
Szín
 
Cikkszám: INSTANTRAINSHOE-FUCHSIA-M
Elérhetőség: ELFOGYOTT

Vízálló lábbeli itt és most! Ezzel a szilikonos cipővédővel azt a cipődet teheted vízhatlanná amelyik épp a lábadon van, ott és akkor amikor akarod, és ahol éppen vagy. Csak felhúzod a cipődre és már nem is éri víz a cipőt. Vízálló vászoncipő? Naná! Hirtelen jövő nyári zápor? Semmi gond!

  • Praktikus
  • Egyszerű
  • Gyors
  • Tartós

Mérettáblázat

Cipő Méret35363738394041
Belső talphossz (cm)2222,523,524,5252626,5

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 0,5 cm) eltérés előfordulhat. Az Ön képernyő beállításaitól függően a termékek színe a valóságban némileg eltérhet a monitoron látottól.

Leírás

Ennél praktikusabb, gyorsabb és kézenfekvőbb megoldást aligha fogsz találni a cipőd impregnálására! Nem kell sem flakon, sem ózont vékonyító gáz, sem 2 percet, sem negyed órát nem kell várni DE még csak előre sem kell tudnod, hogy akarod-e esőben hordani a cipődet (vagyis, hogy kellene-e impregnálnod vagy sem). Egyszerűen felhúzod a szilikonos cipővédőt a cipődre, mint a zoknit a lábadra és máris vízhatlan a cipőd! Kifejezetten praktikus termék, mivel kis helyen is elfér, összehajtható, tisztítható és száradás után újból hordható. Külső része bordázott, ezért jó tapadást biztosít a csúszós, esős talajon, ezáltal hordása csúszásmentessé is teszi a lábbelit.

Rendkvívül tartós és rugalmas anyagból készült! A szilikonos cipővédőnek nincs gumiszaga és gyakorlatilag súlya sincs, így csak azt fogod észrevenni a használata közben, hogy nem ázik át a cipőd! A szilikonos cipővédőt a gyártás során egyesével öntik ki, így nincsenek a terméken illesztési pontok ahol elvékonyodhatna, vagy kihasadhatna az anyag. Sajnos az esővédő cipőzokni sem örök életű: nem ajánlott a használata magassarkú cipővel, hegyes orrú cipővel, illetve bármilyen olyan cipővel aminek éles részei megsérthetik a termék anyagfolytonosságát, mivel a sérült termék elveszti a vízállóságát.

Méretezés:

  • S: 26-34 cipőméretekhez
  • M: 35-38 cipőméretekhez
  • L: 39-44 cipőméretekhez

A szilikonos cipővédő nem tartalmaz a bőrre ártalmas anyagokat, nem okoz allergiát. A megfelelő méret választás nagyban megnöveli a termék élettartamát, mivel a túlnyújtott cipővédő anyaga elvékonyodhat és megsérülhet. Elsősorban cipőn való utcai használatra tervezték és semmiképpen sem játék! 3 éves kor alatti gyermek kezébe ne adjuk! A termék darabjainak lenyelése, a termék rágcsálása, vagy az arcon/fejen való használata fulladást okozhat! 

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 0,5 cm) eltérés előfordulhat. Az Ön képernyő beállításaitól függően a termékek színe a valóságban némileg eltérhet a monitoron látottól.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!