Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A magassarkú cipő szexi, vonzó és megunhatatlan

A magassarkú cipő örök sláger. Képtelenség, hogy kimenjen a divatból. Erre már csak azért sincs esély, mert jóformán a trend hullámzó változásai felett áll. A magassarkú cipő a nőiesség lábbeli testet öltött képviselője. Nem csoda, hogy a világon hölgyek milliói rajonganak ezért a kialakításért.

Idén a tradicionális árnyalatokon túl, az exkluzív, rendhagyó, cseppet sem mindennapi színvariációk is kedveltek. Ahogy azt a guruk előrevetíttették, a 2022-es év a sokszínűség esztendeje. Bár az kétségtelen tény, hogy nincs az a szín, ami a fekete uralmát megtörheti. Pláne, ha alkalmi választásról beszélünk. Mindenesetre a magassarkú cipő kollekció tagjai nem pusztán a különleges események sztárjaiként léphetnek elő.

A szürke, monoton hétköznapok sodrásában épp úgy helytállhatnak. Miközben a sablonosság, a megszokottság a társaságukban teljes mértékig esélytelen. Nem véletlenül vált ez a típus a nőiesség egyik szimbólumává. Az extra magas sarkú verziókon túl, természetesen visszafogottabb alternatívák is felfedezhetőek a kínálatban. Azaz, akik nem kifejezetten érzik magukat biztonságban túlságosan „magasan”, szintén könnyedén rátalálhatnak a választékban arra a modellre, aminek a paraméterei minden tekintetben ideálisak.

Díszítettség tekintetében sincsen hiány a szemeket gyönyörködtető variánsokból. A motívumok, minták olykor bonyolult formákat követnek, néha pedig épp egyszerűségükben rejlik a különlegességük. A magassarkú cipő eleganciát, kifinomultságot testesít meg, pénztárcabarát feltételek mellett. A vonzó, trendi, ellenállhatatlan megjelenés így minden egyes lépésben megtapasztalható.

Tartalomhoz tartozó címkék: #magassarkú cipő