Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom

Segítség a méretválasztáshoz

Használd ki az online rendelés előnyeit tudatosan! Segítünk a cipőméret helyes kiválasztásában és a saját talphosszod pontos lemérésében.

A talphosszod lemérését lehetőség szerint az esti órákban végezd, ugyanis a sétálás és járás enyhén növeli a láb méretét. A mérést olyan zokniban vagy harisnyában tedd meg, amivel a legtöbbet fogod hordani az adott cipőt. Ha olyan lábbelit vásárolsz, amit mezítláb fogsz hordani, akkor a méréshez ne használj zoknit!


Mire lesz szükséged?

  • két darab papírlap
  • ceruza vagy toll
  • mérőszalag vagy vonalzó

Egyszerű mérés 2 lépésben:

1. Állj a papírlapokra és rajzold pontosan körbe a lábaidat! Belső talphossz mérése
2. Mérd le a két legtávolabbi pontot a lábadról készült rajzokon! Talphossz mérése vonalzóval

Azért szükséges mindkét lábadon elvégezni a mérést, ugyanis a bal és jobb lábak között sok esetben előfordulhat néhány mm eltérés. Minden esetben a nagyobb méretű lábadhoz válassz cipőméretet! Kérjük vedd figyelembe, hogy egyes cipőméretek között csupán 5 mm eltérés van, így a megfelelő méret kiválasztásához a lehető legpontosabban végezd el a mérést!

Webáruházunk nagy hangsúlyt fektet a cipők egyedi belső talphosszuk lemérésére, így cipővásárláskor a termékoldalon midig vedd figyelembe a mérettáblázatot! Ezzel a pár egyszerű lépéssel biztosan a megfelelő és kényelmes méretet tudod megrendelni.

Amennyiben további kérdésed merül fel a méretválasztással kapcsolatban, keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat!