Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom

Visszaküldés

Mikor küldheted vissza a terméket?

Amennyiben szeretnél elállni a vásárlástól és visszaküldenéd a terméket, a csomag kézhezvételétől számítva 14 napon belül tudod feladni a csomagot, amennyiben ezt jelezted ügyfélszolgálatunk felé az ugyfelszolgalat@cipom.hu email címen.


Hogyan csomagold be a terméket?

A sértetlen, hordástól mentes állapotban lévő terméket az eredeti, sértetlen csomagolásában, azt dobozba vagy zacskóba téve és úgy leragasztva tudod számunkra visszaküldeni. A csomagban mindenképp helyezd el a helyesen kitöltött visszáru nyomtatványt, amin fel van tüntetve a visszaküldött termék(ek) cikkszáma.

A terméket doboza önmagában szállításra nem alkalmas és nem fogadjuk el!
A terméket egyéb dobozban vagy csomagolóanyaggal kell lezárva feladni!

Milyen esetben nem tudjuk elfogadni az elállási kérelmed?

Amennyiben a terméken használat jelei látszódnak, például koszolódás, sérülés, rongálás, kopás stb., továbbá a higiéniai termékek (harisnya, zokni, fehérneműk stb) felbontása esetén az elállási kérelmet NEM áll módunkban elfogadni, az elutasításra kerül és visszaküldjük a terméket a feladó részére.


Mennyibe kerül a termék visszaküldés?

Abban az esetben, ha nem a megrendelt terméket vagy méretet kapod kézhez, ezt mindenképp jelezd ügyfélszolgálatunknak és a termékcserét a lehető leghamarabb, ingyenesen elvégezzük.

Amennyiben a megrendelt termék nem tetszik, vagy méret cserét szeretnél, az általad választott legkedvezőbb szállítási móddal tudod visszaküldeni a terméket, azonban ebben az esetben a szállítási költség Téged terhel.


Hogyan történik a pénzvisszatérítés?

A termék árát banki átutalással térítjük vissza Neked a csomag visszaérkezése utáni 14 napon belül, ezért ügyelj rá, hogy a visszáru nyomtatványon azt helyesen tüntesd fel. Ha barionnal fizettél, abban az esetben a bankkártyádra fogjunk visszatéríteni az összeget.


Hova címezd a csomagot?

Kizárólag az alábbi címre visszaküldött csomagokat van lehetőségünk átvenni:

Cipőm.hu
1101, Budapest, Kőbányai út 47/B.

A részünkre utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni.

Kérdés esetén fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz:

  • telefonon a +36/1-443-3002 telefonszámon munkanapokon 09:00 és 16:00 óra között
  • vagy mailben: ugyfelszolgalat@cipom.hu