Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Női bokacsizma: elegáns és laza öltözködéshez is ideális!

Ahogy a hőmérséklet egyre csökken az őszi hónapokban, úgy kerül elő a szekrényekből a női bokacsizma. Bár a strapabíró darabok akár több szezont is kibírnak, de idővel szükségessé válhat újabb modellek beszerzése. Cipőből pedig soha nem állhat rendelkezésre elegendő. Kell egy a kirándulásokhoz, természetjáráshoz, egy a városi rohangászáshoz és persze az sem árt, ha az elegancia vonalán is van mit felvenni. Vannak, akik a magassarkú darabokat kedvelik, mások inkább a lapos, de akár elegáns nadrághoz, szoknyához ideális lábbelit keresik.

Női bakancs, az őszi-téli szezon kedvence

A női bakancs soha nem megy ki a divatból, maximum annak stílusa, színvilága változik a trendekkel. Vannak, akik kizárólag szabadidős céllal használják, mások a hétköznapokban is előszeretettel választják az általa kínált kényelmet és vagány megjelenést. A sportos stílustól messze áll, hiszen azt egy edzőcipőtől kaphatod meg leginkább, de kétségtelen, hogy a bakancs egyfajta szabad, laza érzésvilágot közvetít viselője felé. De miért örvend egyre nagyobb népszerűségnek a lábbeli? Milyen szempontokra érdemes odafigyelni bakancs választásakor?

Hogyan válasszunk a férfi félcipők közül?

A férfi félcipők olyan általánosan használt lábbelik, melyek tulajdonképpen bármilyen alkalomra megállják a helyüket. Persze nem mindegy, hogy alkalmi megjelenésről van szó vagy szabadidős elfoglaltságról. A munkahelyi szabályok sok esetben nem kőbe vésettek, tehát egy sportos lábbeli is elegendő lehet, és nincs szükség a maximális eleganciára a hétköznapokban. Ugyanakkor a fekete férfi félcipők nem hiányozhatnak az erősebbik nem gardróbjából.

Női sportcipő: szoknyához is viseld bátran!

A női sportcipő nem hiányozhat egyetlen nő gardróbjából sem. De milyen típust érdemes választani? Kizárólag sportos öltözékhez passzolnak ezek a lábbelik? Milyen színek számítanak manapság divatosnak? Hogyan válasszunk akár az online rendelés kényelmét kihasználva? Cikkünkben ilyen kérdéseknek járunk utána.

Magassarkú szandál: ha elsődleges a kényelem

Magassarkú szandál és kényelem? Hogyan passzol össze ez a kettő? Sokaknak nehezen elképzelhető, hogy egy tűsarkú kényelmes lehet, pláne a nyári forróság idején. Ma azonban már nem kőbe vésett szabály, hogy csak akkor lehetsz nőies, ha tűsarkúban egyensúlyozol, majd derék- és lábfájással küzdesz utána napokig. A gyártók igyekeznek olyan magassarkú szandál kínálattal megjelenni a piacon, amiben azok is megtalálhatják a számításukat, akik a kényelmet és a nőies megjelenést egyaránt fontosnak tartják.

Miért népszerű a női tornacipő?

A női tornacipő kényelmes és trendi megoldás mindazokra az alkalmakra, amelyek lehetővé teszik a laza öltözködési stílust. Ma már nem teszünk különbséget a szoknyához és nadrághoz viselhető lábbelik között, így a tornacipő is kiválóan mutat például egy maxiszoknyával vagy egy ingruhával. Persze a sportos, farmeres öltözködés esetében is jó döntés a kényelmes, akár nyáron is praktikusan viselhető darab.

Szavazz bizalmat a telitalpú szandálnak!

A hölgyek egyik kedvenc évszaka a nyár, hiszen ekkor van lehetőség a telitalpú szandál viselésére. A nagy kánikulában a megszokottnál is fontosabb kérdés, hogy milyen lábbelit vegyünk fel. Elvégre nélkülözhetetlen, hogy szellőzzön a lábfejünk, ugyanakkor kényelmesen érezzük benne magunkat és tökéletesen passzoljon a mindennapi vagy az alkalmi öltözékünkhöz. A magastalpú szandál minden kritériumnak megfelel.

A megfelelő platform cipő kiválasztása

Ha kicsit is ismerősök vagyunk a cipők izgalmas világában biztosan szerepel a fogalomtárunkban a platform cipő. Mondhatni nem lehet nem észrevenni, nem lehet nem megkülönböztetni a lapos kivitelben készülő társaitól, hiszen telitalppal rendelkezik. Emiatt sokan csak úgy ismerjük, mint a telitalpú cipő, ami valljuk be, meglehetősen találó név. Cipővárásláskor felmerülhet bennünk a kérdés, hogy érdemes ezeket az “emelt” lábbeliket választani? Ha igen, nekünk melyik modell állna jól?

Lenge ruhákhoz a nyári cipők jól mutatnak

A nyári cipők remek szolgálatot tesznek a júniustól augusztusig tartó időszakban, amikor csak a lenge holmikat tudjuk elviselni magunkon. Mivel az időjárás egyre szeszélyesebb és gyakran még az őszi hónapokban is nyárias időre számíthatunk, így még szeptemberben is bátran hordhatjuk.

Esős napokon jól jön a női gumicsizma

A női gumicsizma egy igazán különleges lábbeli a kínálatban. Nemcsak azért, mert nagyon specifikus anyagból, formával készülnek, hanem azért is, mert az elmúlt években óriási fejlődésen, változáson mentek keresztül. Nem túlzás azt állítani, hogy egy nagy-nagy innováció zajlott le a gumicsizmák piacán, amikor a sima, egyszínű fekete modellből számos különböző változat született.