Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Szavazz bizalmat a telitalpú szandálnak!

A hölgyek egyik kedvenc évszaka a nyár, hiszen ekkor van lehetőség a telitalpú szandál viselésére. A nagy kánikulában a megszokottnál is fontosabb kérdés, hogy milyen lábbelit vegyünk fel. Elvégre nélkülözhetetlen, hogy szellőzzön a lábfejünk, ugyanakkor kényelmesen érezzük benne magunkat és tökéletesen passzoljon a mindennapi vagy az alkalmi öltözékünkhöz. A magastalpú szandál minden kritériumnak megfelel.

A megfelelő platform cipő kiválasztása

Ha kicsit is ismerősök vagyunk a cipők izgalmas világában biztosan szerepel a fogalomtárunkban a platform cipő. Mondhatni nem lehet nem észrevenni, nem lehet nem megkülönböztetni a lapos kivitelben készülő társaitól, hiszen telitalppal rendelkezik. Emiatt sokan csak úgy ismerjük, mint a telitalpú cipő, ami valljuk be, meglehetősen találó név. Cipővárásláskor felmerülhet bennünk a kérdés, hogy érdemes ezeket az “emelt” lábbeliket választani? Ha igen, nekünk melyik modell állna jól?

Lenge ruhákhoz a nyári cipők jól mutatnak

A nyári cipők remek szolgálatot tesznek a júniustól augusztusig tartó időszakban, amikor csak a lenge holmikat tudjuk elviselni magunkon. Mivel az időjárás egyre szeszélyesebb és gyakran még az őszi hónapokban is nyárias időre számíthatunk, így még szeptemberben is bátran hordhatjuk.

Esős napokon jól jön a női gumicsizma

A női gumicsizma egy igazán különleges lábbeli a kínálatban. Nemcsak azért, mert nagyon specifikus anyagból, formával készülnek, hanem azért is, mert az elmúlt években óriási fejlődésen, változáson mentek keresztül. Nem túlzás azt állítani, hogy egy nagy-nagy innováció zajlott le a gumicsizmák piacán, amikor a sima, egyszínű fekete modellből számos különböző változat született.

Az aktív életmódhoz a férfi sportcipő dukál

A férfi sportcipő nagyon népszerű választás az erősebbik nem képviselői körében. Ha kicsit utánajárunk a témának, láthatjuk, hogy ez egyáltalán nem meglepő. Biztos a kényelem az, ami miatt ennyire vonzó alternatíva, gondolhatjuk és nem is járunk messze a valóságtól.

Nem félmegoldás a női félcipő

A női félcipő igen vonzó alternatíva az átmeneti évszakban. Ezt nem kell magyarázni, hiszen a tavaszi és az őszi hónapokban gyakran előfordul, hogy az ember lányának fogalma sincs milyen lábbelit kellene felvennie. A szandálban, papucsban azért már fázna a lába, egy teljesen zárt cipő viselése viszont még nem vagy már nem indokolt.

Barátságban a magassarkú cipő viselésével

A magassarkú cipő viseléséhez sokan negatív gondolatokat társítanak. Nyom, szorít, kényelmetlen és úgy egyáltalán, sok ilyen lábbeliben nem lehet normálisan menni. Ezek a megállapítások már-már tényként keringenek a köztudatban, pedig nem minden magassarkú ördögtől való. Ha a megfelelő méretű és minőségű lábbelik kerülnek kiválasztásra, akkor a viselésük szenvedés helyett sok örömöt tartogathat. Gondoljunk csak például azokra a bókokra, amiket azért kapunk, mert egy magassarkúban sokkal kecsesebb, nőiesebb a megjelenésünk.

Trendi társ a mindennapokban a sneaker

A „sneaker” szó nem biztos, hogy mindenkinek egyformán ismerősen cseng, pedig meglehetősen biztosak vagyunk abban, hogy a Te gardróbodban is bérelt helye van a szóban forgó lábbelinek. Ez a gyűjtőnév ugyanis azokat a tornacipőket jelöli, amelyek ma a legpopulárisabb daraboknak számítanak világszerte.

Balerina cipő, avagy a hétköznapok hőse

A balerina cipő ideális választás, ha szívesen hangsúlyozod a nőies bájodat a hétköznapok során, viszont nem akarod kínozni magad magassarkúval. A szóban forgó lábbeli maga a kézzel fogható kifinomultság és kellem, így tökéletes azokra a napokra, amikor sok az intézendő dolgod, mégsem kötnél kompromisszumot a praktikum és esztétikum között.

Készülj a tavaszra online cipő rendelés által!

Nekünk, lányoknak az új cipő rendelés olyan hobbi, aminek sok időt szeretünk szentelni. Egy nő sem képes ellenállni ennek a szenvedélynek. Ha sürgősen kell egy gyönyörű lábbelit vásárolni az otthonunk elhagyása nélkül, akkor az online áruházakra bátran számíthatunk, ahol a legszélesebb választék mindig raktáron van. De nem árt tudni, hogy az idei szezonban milyen modellek lesznek a tuti biztos befutók, hogy a cipő rendelés a tőle elvárt eredményt hozza.