Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

A balerina cipő a kecsesség bajnoka

A balerina cipő a visszafogottságáról, bájosságáról, finomságáról, nőiességéről kapta a nevét. Legtöbben, ha a balerinákra gondolnak, akkor az elegancia, a légies könnyedség, a stílusosság és persze az emberfeletti teljesítmény az, ami jogosan felmerül. Egyik sem túlzás. Sőt, a művészek életében annak a produkciónak, amit végül a nagyközönség a színpadon láthat, komoly ára van. De, hogy visszatérjünk a topánkához, ez a lábbeli elragadó, kényelmes viselet, mindenkor.

Az utcai cipők nem egykönnyen adják meg magukat

Az utcai cipők bírják a strapát. Ez a legfontosabb, hiszen a mindennapokban bőven akadhatnak kihívások. Főleg, ha gyalogszerrel intézed a teendőid nagy részét. Nem mellékes, hogy a lábbelid mennyire tartós. Ha a kialakítása stramm, ha az anyaga ellenálló, akkor még zord körülmények között is borítékolható a hosszú távú helytállás.

A lakkcipő nonstop a divat porondján táncol

A helyzet az, hogy egykor nem véletlenül ihlette meg a lakkcipő a művészeket, énekeseket. Ez a lábbeli maga a stílus, az elegancia és a dizájn fogyhatatlan forrása. Kevés olyan modell fedezhető fel a cipőtörténelemben, ami ilyen kitartóan megőrizte volna népszerűségét, keresettségét. Márpedig épp ez a típus a legjobb példa arra, hogy igenis van, ami nem változik.

A férfi félcipők stílusosak, vonzóak és komfortosak egyben

A férfi félcipők az elegancia megtestesítői. De vigyázat, nemcsak az lehet elegáns, ami ünnepélyes, ami különleges vagy exkluzív. Az elegancia egy életérzés, ami akár lazább feltételekkel is megélhető, kiteljesíthető. Mindaz elegáns, ami valami többet ad hozzád a viselése által. Szóval érdemes ezt az érzést keresni és megerősíteni újra meg újra. Ugyanis a belső változás külsőleg is azonnal tapasztalhatóvá válik.

A cipő rendelés könnyebben megy, mint valaha

A cipő rendelés, ha a méreteddel és persze a konkrét fazonnal tisztában vagy, akkor tényleg pofonegyszerű. Még az ajtódon sem kell kilépned ahhoz, hogy pár nap múltán a küszöbödön üdvözölhesd a legújabb lábbelidet. Néhány kattintás nyomán pontot tehetsz a bevásárlás végére. Szóval, ha a tavaszi beruházás még hátra van, akkor pikkpakk felfrissítheted a cipős szekrényed tartalmát.

Bio papucs: fókuszban az egészséges lábak

A bio papucs népszerűségét nemcsak az általa nyújtott kényelemnek köszönheti, hanem magas minőségének is. Az otthoni használat mellett, az egészségügyben és a szépségiparban is sokan választják a hosszútávon is komfortosan viselhető lábbelit. A legtöbbször parafa talppal rendelkező papucsok bőr vagy műbőr felső résszel társulnak és a kialakításuknak köszönhetően gondoskodnak a lábfej megfelelő tartásáról.

Mamusz, az őszi-téli szezon kedvence

A mamusz sok nő kedvencei között megtalálható. A gardrób őszi-téli népszerű darabja, de nem csupán az általa biztosított meleg miatt kedvelt darab. A szőrmés, puha lábbeli a nőiesség érzetét hozza magával, amire egy bekuckózós napon nagy szükség lehet. Hogy milyen típusok érhetőek el napjaink kínálatában? Milyen megoldásokban érdemes gondolkodni ajándékozás alkalmával? Hogyan alakulnak az otthoni cipő trendek manapság?

Necc harisnya vagy bélelt darabok? Segítünk kiválasztani az új kedvenceidet!

A necc harisnya csábításhoz vagy kissé merészebb öltözködéshez egyaránt remek választás. Jól jön egy izgalmas este részeként, de akkor is befutó lehet, ha dögös megjelenést szeretnél magadénak tudni a szilveszteri partin.

Az akciós cipők között is izgalmas darabok várnak!

Az akciós cipők mindig nagy érdeklődést váltottak ki, hiszen jelentősen kedvezőbb áron elérhetőek, mint az új modellek. De vajon egyet jelent ez azzal, hogy kompromisszumot kell kötnünk? Mire számíthatunk a leárazott termékektől? Csak mérethiányos, sérült darabokkal találkozhatunk közöttük vagy sokkal inkább egyfajta izgalmas választékból keresgélhetünk?