Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A magassarkú szandál nyomában vonzó kellem jár

A magassarkú szandál elegáns, ellenállhatatlan és pontosan ezért utánozhatatlan. Hamisíthatatlan tavaszi-nyári sláger, de manapság, az őszi szezon enyhesége miatt, jó pár hónapon keresztül élvezhetőek az előnyei. Ezért nem is olyan elvetendő ötlet egy sötétebb és egy világosabb árnyalatú variációban is gondolkodni.

A magassarkú szandál vonzereje funkcionalitásában és a praktikumához társuló esztétikumában rejlik. A magas sarok eleve garancia az ellenállhatatlan megjelenésre. A kínálatban kisebb és nagyobb sarkú modellek is felfedezhetőek, így mindenki az egyéni ízléséhez igazíthatja a választását. Ami a színeket illeti, nos a szivárvány minden egyes árnyalata megtalálható a palettában. A fehér és a fekete a két hamisíthatatlan klasszikus.

Viszont mivel 2022 a sokszínűség éve, így aztán színpompás variációkból sincsen hiány. A fazonok sokoldalúsága is külön szót érdemel. A palettában a motívumok, pántkialakítások és dekoratív minták egész garmada elérhető. A visszafogottabb, határozottan letisztult formavilágú modelleken túl, bőven akadnak olyan összetettebb megjelenésű alternatívák, amik az alkalmak, nem mindennapi események főszereplőivé is válhatnak.

Mindazonáltal a magassarkú szandál a hétköznapokban is megállja a helyét. Kényelmes, stílusos, feltűnő és mégis finomságot sugárzóan nőies. A választék tagjai ugyan nagyon különbözőek, ugyanakkor egy valamiben megegyeznek, ez pedig a pazar ár/érték arány. Ennek köszönhetően a modellek pénztárcabarát feltételekkel szerezhetőek be. Mivel, ahogy arra már utaltunk, a szezon kifejezetten hosszú, így akár két pár is kijár.

Tartalomhoz tartozó címkék: #magassarkú szandál