Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KIEGÉSZÍTŐK

Termék szűrés

Anyag
Ár
-
Szín
meret_sml
Rendezés:

TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ

A divatos szájmaszk elűzi az arctalanságot

A divatos szájmaszk napjaink egyik legnagyobb találmánya. Keserű körülmények vezettek odáig, hogy a maszkviselés nemcsak az egészségügyben vált mindennapossá. Az életünk ebben a tekintetben is fenekestül fordult fel, és hirtelen eltűntek előlünk a jól ismert arcok. A maszk mindent elfed, amihez kifejezetten nehéz hozzászokni. Ám az egyhangú, olykor riasztónak ható szájkendők látványa tovább ront az amúgy sem rózsás helyzeten. Az igény tehát eléggé hamar megszületett arra, hogy trendibb modellek szülessenek.

A divatos szájmaszk hatékony társ a védekezésben

Evidens, hogy szájkendő esetén nem a kinézet az elsődleges. A legfontosabb, hogy a funkcionalitás elérje a maximumot. A kétrétegű, textil kivitel pontosan ezt garantálja. Vagyis a mosható kendők nemcsak hathatós társak a védekezésben, de tartós kiegészítők is egyben, amik hosszú időn át szolgálhatják a védelmedet. Bár az ember azt kívánja, hogy minél előbb áldozzon le a maszkviselés csillaga, a realitás azt mutatja, hogy egy darabig még a hétköznapjaink szerves része marad. Az egyszer használatos, valamint a kevésbé jó minőségű kendőkkel rengeteg probléma van. Egyrészt a hatékonyságuk nem megfelelő, és innentől fogva túl sok értelme a hordásuknak nincsen. Másrészt a nem optimális kialakítás miatt, a fülek és az arc kisebesedhet. Ez a fájdalmas jelenség rövid időn belül elviselhetetlen teherré súlyosbítja a kendő viselésének kötelezettségét. Márpedig a maszk csak akkor éri el a célját, ha egyrészt, evidens módon, hordva van, másrészt, ha a viselés szabályos. Szabályosság alatt azt értjük, hogy az orr és a száj is takarva vannak. A vagy-vagy megoldás nem opció, akkor már gyakorlatilag felesleges is felvenni.

A divatos szájmaszk egy kis színt csempészhet a szürkeség pillanataiba

A lehangoltság a pandémia időszakában érthető reakció, sőt, létállapot. Ehhez nagyban hozzájárul az a tény is, hogy az emberek egymás szemében arctalanná válnak. Viszont a divatos szájmaszk ezen a tendencián rengeteget javíthat. Jó rápillantani, egyáltalán nem kelt zord, vagy ijesztő hatást. Sőt, jó értelemben vonzza a tekinteteket, miközben nem ismer tréfát a védekezésben. Tehát, egyetlen beruházással nem kevés színt és tán ezzel együtt életmentő vidámságot hozhatsz a hétköznapjaidba.