Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen az idei év magassarkú szandál trendje?

A magassarkú szandál kapcsán a legtöbbeknek az egész napos kényelmetlen járkálás, a sajgó lábak és a fájó derék jut eszükbe. Éppen ezért érdemelnek figyelmet napjaink trendjei, amelyek egyértelműen a kényelem irányába mozdulnak. A magas sarkakon történő egyensúlyozás helyett, a platformos, telitalpú szandálok kínálatát érdemes szemügyre venni, hiszen ezek a lábbelik abszolút kényelmesen viselhetőek, miközben kiemelik a vádli vonalát és nyújtanak az alakon. A legjobb az egészben, hogy a hagyományos fekete, fehér színek éppen úgy megtalálhatóak a divatos szandálok között, mint a trendi sárga, vagy például a piros-kék kombinációja.

Fókuszban a változatos magassarkú szandálok

Már tavaly is nagy népszerűségnek örvendtek a háncstalpú megoldások és ez idén sem lesz másként. A magassarkú szandál ennek megfelelően kiválóan társítható a szintén divatos természetes alapanyagokkal, de egy farmerhez is remek választásnak bizonyul. Az időjárás és az alkalom függvényében, egész ruhához, szoknyához is jó döntés, de ha egy merész rövidnadrág és póló társítás mellett döntenél, akkor szintén tuti befutó lesz a megjelenésed. Saját stílusod megtalálása után már csak egy lépés, hogy a jól megválasztott lábbelivel mutasd meg magad.

A magassarkú szandál ma már korántsem azt jelenti, mint egykor. Ha elvarázsolnak a tűsarkú darabok, akkor sem érdemes lemondani a magastalpú lábbelik kényelméről és laza, nyárias hangulatáról. Fedezd fel az aktuális trendeket és szabd azokat személyre a megfelelő ruhaválasztással! Ne feledkezz meg a nyári kalapról sem, ami idén is tuti befutónak számít!

Tartalomhoz tartozó címkék: #magassarkú szandál #szandál