Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Necc harisnya vagy bélelt darabok? Segítünk kiválasztani az új kedvenceidet!

A necc harisnya csábításhoz vagy kissé merészebb öltözködéshez egyaránt remek választás. Jól jön egy izgalmas este részeként, de akkor is befutó lehet, ha dögös megjelenést szeretnél magadénak tudni a szilveszteri partin.

Amennyiben háztól-házig autóval közlekedsz, akkor az időjárás kevésbé befolyásolja a választott ruhadarabokat, mégis sokan vagyunk, akik az őszi-téli hónapokban már inkább a vastagabb harisnyákat részesítjük előnyben. Míg az átmeneti hónapokban a vékony bokazoknik is elegendőnek bizonyulnak, addig a téli ruhaviseléshez már inkább a hagyományos szürke vagy fekete vastag megoldások kerülnek fókuszba.

Necc harisnya különféle stílusban

Az igényes megjelenés, az ápoltságon túl, a viselt ruhadarabokon is múlik. Ha a hideg hónapokban szoknyát vagy egyrészes ruhát szeretnél viselni, akkor biztosan nem mehetsz el a harisnyaválasztás kérdése mellett. A kínálat minden korábbinál szélesebb és az elasztikus, kissé áttetsző darabokon túl, a necc harisnya és persze a vastag példányok is széles választékban elérhetőek.

A színt érdemes a viselt ruhadarabnak megfelelően megválasztani. Bár a fekete rendszerint mindenhez passzol, de ha kifejezetten világos ruhadarabokra esik a választásod, akkor a szürke is remek döntés. A nőiesség és a fekete, áttetsző, vékony harisnyák szinte kézen fogva járnak. A pöttyös vagy a hátul díszvarrással rendelkező darabok az elegáns, nőies öltözékhez éppen úgy passzolnak, mint amikor merészebbre veszed a figurát. Ez utóbbihoz egyébként a necc harisnya is kitűnő választás.

Mindennek megvan a helye és ez az öltözködésre is maximálisan igaz. Ami a munkahelyen közönségesen nézne ki, az egy szilveszteri parti vagy a partnereddel szervezett vacsi alkalmával már csábítónak bizonyul. Ne feledkezz meg arról sem, hogy a kevesebb néha több! A necc harisnya az extrém miniszoknyával korántsem biztos, hogy azt az összhatást kelti majd, amit elképzeltél. A harisnyák a női ruhatár elmaradhatatlan részei. Míg tavasszal egyértelműen a vékony darabok kerülnek elő, addig a tél nyilvánvalóan a vastagabb megoldásoké.

Tartalomhoz tartozó címkék: #necc harisnya