Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Női bokacsizma: elegáns és laza öltözködéshez is ideális!

Ahogy a hőmérséklet egyre csökken az őszi hónapokban, úgy kerül elő a szekrényekből a női bokacsizma. Bár a strapabíró darabok akár több szezont is kibírnak, de idővel szükségessé válhat újabb modellek beszerzése. Cipőből pedig soha nem állhat rendelkezésre elegendő. Kell egy a kirándulásokhoz, természetjáráshoz, egy a városi rohangászáshoz és persze az sem árt, ha az elegancia vonalán is van mit felvenni. Vannak, akik a magassarkú darabokat kedvelik, mások inkább a lapos, de akár elegáns nadrághoz, szoknyához ideális lábbelit keresik.

Fókuszban a stílusérzék

A bokacsizmák átmenetet képeznek a nyári balerinák, félcipők és a csizmák között. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a női bokacsizma kínálta lehetőségeket sokan nadrághoz használják ki, de a megfelelő modell szoknyához, őszi-téli ruhához is jól mutat. A titok a jó stílusérzékben rejlik, de nem elhanyagolható az sem, hogy milyen minőségű lábbelit sikerül választani.

Platformos bakancsok és tűsarkú változatok

A platformos, emelt talppal rendelkező bokacsizmák elsősorban a laza, sportos, vagány öltözködés híveinek körében kedveltek. Ezek a modellek aligha mutatnak jól egy elegáns ruhával vagy egy szövetnadrággal. Ez utóbbiakhoz inkább a visszafogottabb, nőiesebb darabok ajánlottak. Az ilyenekből sincs hiány, hiszen a női bokacsizma kínálatot igyekeznek úgy összeállítani a gyártók, hogy abban mindenki rábukkanhasson új kedvenceire. A magassarkú lábbelik soha nem mennek ki a divatból, hiszen az elegáns, klasszikus megjelenés alapjainak számítanak. A bokacsizmák terén is remek típusok akadnak, a hegyes orral rendelkezők pedig kifejezetten nőies megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Ha elrugaszkodnál a mindig befutó feketétől, akkor például bézs színben is elérheted a nőies darabot, mely ráadásul kifejezetten divatos szín is manapság. Ne feledkezz meg arról sem, hogy a minden szempontból megfelelő női bokacsizma talpa úgy van kialakítva, hogy abban ne csúszkálj a jégen, és biztonságosan közlekedhess hóesésben, latyakban egyaránt.

Tartalomhoz tartozó címkék: #női bokacsizma